RECENZE, FOTA

Recenze a fota

 


 

Recenze a zaslané fotografie od zákazníků

Pár foteček ze svatby novomanželů Olbertových, děkuji,že jsem měla tu možnost připravit květinovou výzdobu na jejich velký den.
Splupráce byla velmi milá a těší mne, že proběhla k oboustranné spokojenosti.
Nevěstě děkuji za možnost zveřejnit fota.
Ještě jednou přeji vše krásné na společné cestě životem.

Fota Jakub Šikula @Kubous-foto a Jan Bačák

 

 

Dnes přišla nádherná kytice, děkuji Vám za ni i za dáreček a určitě Vás vřele všem doporučuji :-)
25.5.2018 | kombucha
Dekuji mockrat za krasny venec. Velka radost, spokojenost a doporuceni :-)
24.5.2018 | Renunka
Nádherná práce, děkuji za obchůdek i za zaslanou pozornost, přeji spousty spokojených zákazníků
17.5.2018 | janka.ga
ABSOLUTNĚ PERFEKTNÍ!!!!! Neuměla jsem si tak nádhernou kytici ani představit! Prohledala jsem stovky obrázků a hledala, co bych si vlastně představovala jako "tu svou svatební", ale to, co pro mě Sanvitalka vytvořila, předčilo všechny mé sny... Ještě jednou Vám moc a moc děkuji!! Jste neuvěřitelně šikovná :-)
7.6.2018 | Scholasticus
Krásné zboží
21.4.2018 | banalita
Perfektní práce i komunikace. Vřele doporučuji k dalším obchodům. Pavla
20.4.2018 | papite
Perfektní práce i komunikace. Vřele doporučuji k dalším obchodům. Pavla
20.4.2018 | papite
Super. Spokojenost, doporučuji.
8.4.2018 | SylvaB
Děkuji!
7.4.2018 | Stepsenk
Povedený zajíc :-)
3.4.2018 | VlPl
Velmi ráda doporučuji tento obchůdek s krásnými dekoracemi a milou prodávající. Děkuji Jana
2.4.2018 | JaninkaH
maximální spokojenost, doporučuji všem
30.3.2018 | Marie Zdislava
....úžasný věnec.....mám odstartováno jaro....moc děkuji....budu se ráda vracet....krásné dny.....díky!!!!!!
28.3.2018 | johanka33
Perfektní. Dekorace je dokonalá, nádherná a děkuji také za kouzelný dáreček - vážku. Je to hodně milé. Hodnocení: perfektní.
27.3.2018 | Evakob
moc děkuji a doporučuji!
27.3.2018 | 44vlnoja
Skvělá komunikace, rychlé dodání, vše na jedničku. Doporučuji.
27.3.2018 | Martinka88
Moc děkuji za krásný věneček! Komunikace byla milá a bezproblémová a hlavně musím vyzdvihnout rychlost výroby a dodání - neskutečné... Vřele doporučuji :)
26.3.2018 | Janicka.Kulisek
krásné velikonoční dekorace. Už zdobí byt. Díky :-)
25.3.2018 | PeRu1
Nádherný, krásný, úžasný! Věnec mi už visí na dveřích a moc se líbí. Děkuji a vřele doporučuji!
20.3.2018 | Monika2667
Krásný věnec a kytice, ostatně jako vždy! Moc děkuji :-)
18.3.2018 | AlenkaFibi
Krásné zboží, ochotné jednání, určitě zase ráda nakoupím:-)
11.3.2018 | Misule30
Velky dik za rychle odeslany a peclive zabaleny jarni venec z prirodnich materia!u, je velmi mi!y a skutecne pekny.. Mam z nej velkou radost a jeho tvurkyni vrele doporucuji vsem!!
4.3.2018 | Milah
Doporucuji! Zbozi je krasne a dodani bylo bleskove!

26.2.2018 | Lucieza

 

Překrásný věnec - ostatně jako vždy :-) Moc děkuji!!!
23.2.2018 | AlenkaFibi
Děkuji za překrásný věneček, mám z něj velkou radost. Mějte se hezky! Jitka
23.2.2018 | JituskaBureska
Moc krásné dekorace. Mooc děkuji. Perfektně zabaleno.
20.2.2018 | majda2
Užasný věnec, užasná práce, jsem nadšena! Vše v pořádku ma rychle došlo. Paní Angelika je mistr, doporučuji!
17.2.2018 | noční.obloha
Dekuji moc, opet nadherne dekorace, mohu znovu jen doporucit!
16.2.2018 | Haania79
Nádherný věne , moc děkuji .
15.2.2018 | krawczynska
Děkuji!
14.2.2018 | GLT
Děkuji za další krásnou dekoraci a milou pozornost.
13.2.2018 | jh480
Moc děkuji. Kytka dnes dorazila a je opravdu krásná!
7.2.2018 | jans84
Děkuji moc. Levandule krásně voní po celém domě
27.1.2018 | eva21
Nádherný kříž, děkuji moc.
20.1.2018 | Belloušek
Krásná, precizní a milá dekorace! Moc děkuji a doporučuji
19.1.2018 | Mefína
Věneček moc krásný:-) děkuji :-)
18.1.2018 | Gwen coeli
vše ok, doporučuji
18.1.2018 | EvFo
Krásné zboží, rychlé jednání
10.1.2018 | Markšperk
Jsem velmi spokojená,věnce splnili mé očekávání,děkuji
10.1.2018 | libavratna
Moc děkuji za hezké a kvalitní zboží a všem vřele doporučuji!!!
10.1.2018 | keliluky113
Krásný výsledek. Jsme moc spokojeni. Děkujeme.
24.2.2018 | velesikova

Nádherná práce, děkuji za obchůdek i za zaslanou pozornost, přeji spousty spokojených zákazníků
17.5.2018 | janka.ga
Mooc krásná dekorace, jste šikovná, ať se Vám stále tak daří. A veselé Vánoce a šťastný nový rok.
22.12.2017 | majda2
vynikající komunikace, rychlé dodání, vše v naprostém pořádku, děkuji a všem doporučuji
21.12.2017 | alpenrose
děkuji moc, věnec je úžasný a došel v pořádku
19.12.2017 | dasa.prek
Děkuji, vše v pořádku, doporučuji. K.
14.12.2017 | KateřinaSp
Děkuji, vše v pořádku, doporučuji. K.
14.12.2017 | KateřinaSp
Trochu jsem se obavala prepravy, ale vse bylo tak precizne zabaleno :))), az me to rozesmalo. Oboje vypada nadherne a urcite si to uzijem. Dekujeme.
9.12.2017 | anicka007
Děkuji moc za nádherné výrobky.
8.12.2017 | jajika
krasne dekorace
7.12.2017 | spalik
Nádherný věnec, radost pohledět!
7.12.2017 | simona.64
Věnec je nádherný. Moc děkuji.
4.12.2017 | gabrielam77
Krásně zhotovený věnec. Perfektně zabalený. Překvapení - malý dáreček! Rychlé dodání. Obchůdek doporučuji!
2.12.2017 | havranka
Uzasne,dekuji
30.11.2017 | kkjanicka
Krásné dekorace, rychlé dodání. Mooc děkuji
30.11.2017 | majda2
Dnes věnec dorazil, už visí na dveřích a je krásný, mám velkou radost a moc děkuji :)
30.11.2017 | GabrielllaŠ
Jsem velmi nadšená, svícen je moc krásný a v práci mi ho každý obdivoval. Také komunikace a rychlost s jakou jsem svícen obdržela, toto nadšení ještě umocňují. Můžu všem jen doporučit. Černá
30.11.2017 | Černá Katka
Moc krásný věnec, který mi už zdobí dveře. Moc děkuji
29.11.2017 | VerPik
:)
28.11.2017 | Martina66
Krása, výborná komunikace. Děkuji.
28.11.2017 | Martina66
Vše v naprostém pořádku, výborná komunikace, moc doporučuji a určitě se do vašeho obchůdku vrátím.
24.11.2017 | Terinka3262
Vše v naprostém pořádku, výborná komunikace, moc doporučuji a určitě se do vašeho obchůdku vrátím.
24.11.2017 | Terinka3262
Velká spokojenost ,ještě jednou díky :-)
23.11.2017 | Eficka82
Krásné zboží a příjemna komunikace
17.11.2017 | M.Urbanová
Díky za krásný věnec. Všem doporučuji!
16.11.2017 | U Pampelišky
Rychlá komunikace, se zbožím jsem maximálně spokojena. Děkuji Za nákup!
13.11.2017 | iwushkaaa
Úžasný sněhulák. Vše v pořádku. Děkuji za dáreček a doporučuji.
10.11.2017 | Hsluníčko
Spokojenost :)
7.11.2017 | will.I.be
Krasné srdíčko z šikovných ručiček. Prodejce s radostí doporučuji a děkuji za obchod.
6.11.2017 | Jatika1
věneček je nádherný.Děkuji BL
2.11.2017 | Ležovičová
Byla jsem spokojená,zboží přišlo v pořádku
2.11.2017 | libavratna
krásný věnec
31.10.2017 | Markšperk
Dobrý den, děkuji za rychlé dodání. Zboží je moc pěkné a dělá parádu :-). Dárek jsem připíchla na asparágus, který se tím pádem nádherně oživil. Mockrát děkuji a určitě se vrátím. Lentilka
20.10.2017 | lentilka 2008
Pěkný den :o) dlužím Vám obrovské poděkování za obchůdek a dýněčky, posloužily náramně k podzimní dekoraci. Děkuji :o)
19.10.2017 | Preburda
kříže jsou ještě hezčí než na obrázku. Jste moc šikovná. Děkuji :-)
19.10.2017 | PeRu1
Jako vždy perfektní. Děkuji za rychlé dodání a milé voňavé dárky. H.
14.10.2017 | hanako2
5ks
Nádherný věnec, už visí na dveřích domu a sovička nás hlídá :) Precizní práce, velmi vkusný, čistě přírodní. A ta vůně sena... Moc děkuji, udělal velkou radost. Přeji další spokojené zákazníky, hodně nápadů a chuť tvořit. Eva
11.10.2017 | Ev.Ží.
Nádherný zasněžený věnec. Jsem moc spokojená, ráda se vrátím. Děkuji.
11.10.2017 | evelina9
Krásná sušinka pro zútulnění domova. Doporučuji všem
9.10.2017 | alaska
Dekuji Vam mnohokrat, venec je krasny. Skvela prace! MP
26.9.2017 | MonikaPl
Krásná práce, přesně jako na obrázku, doručeno během cca dvou dnů, perfektně zabaleno, aby nedošlo k poškození. Jsem moc spokojená a děkuji :-)
26.9.2017 | brunnerova
Nákup proběhl v naprostém pořádku.
21.9.2017 | Maimouna
Dobrý den, děkuji za nádherný podzimní věnec. Dorazil v pořádku. Laura
11.9.2017 | laura.adamkova
Krásný věnec, paní velice vstřícná, všem vřele doporučuji.
8.9.2017 | barato22
Krásná kytka, rychlé dodání. Děkuji.
6.9.2017 | Hsluníčko
Krása. Děkuji
29.8.2017 | bara76
Děkuji za vyrobení nádherných květinových vazeb na svatbu, vše podle mých přání a představ. Paní je moc šikovná, zkušená a ochotná. Pro ztvárnění představ rozhodně 100% doporučuji.
11.8.2017 | amazonkaarya
nádhera. zabaleno na jedničku. děkuji
2.8.2017 | katak78
Skvělý obchůdek, nádherné a voňavé zboží, rychlé zaslání. Děkuji a doporučuji všem.
25.7.2017 | dessina
Překrásné květinky od milé paní Angeliky:D Děkuju a už jsem zvědavá na další kouzelné vazby.
20.7.2017 | Tordiglione
Barevná nádhera!
18.7.2017 | mrazikova
krásné, letní + blesková zásilka :)
10.7.2017 | Markšperk
Kytky moc moc pěkné, paní učitelky byly velmi potěšené netradičními kytičkami, které jim dlouho vydrží. Super barevnost!
5.7.2017 | hanysou
Nádherné zboží, přesne dle mych požadavků. moc děkuji. Už visí na dveřích.
1.7.2017 | cherry-lady-1
Děkuji za nádhernou kytici, jsem velmi spokojená a mám z ní radost. Přeji mnoho úspěchů!! Jitka
29.6.2017 | JituskaBureska
Zboží nádherné a komunikace na jedničku. Děkuji moc. :-)
25.6.2017 | Tyštůf
kytičky jsou krásné ,velmi rychle dorazily,jsem moc spokojená a určitě ještě nakouknu DĚKUJI
23.6.2017 | Anžulí
Jako vždy jsem nadšená. Kytice je nádherná a byla bleskově doručená. Děkuji za voňavý dáreček.
21.6.2017 | jh480
Moc krásný,děkuji
21.6.2017 | mrazikova
Nádherné okénko a kytice..perfektní práce.Za vše moc děkuji a hned dávám obchůdek do oblíbených.
15.6.2017 | ladyja
Nádherná kytice, obratem odeslaná. Určitě doporučuji.
15.6.2017 | jankovam
Skvele zabaleno, dlouhe stonky, vonava levandule. Meli jsme to na dekoraci na svatbu spolecne s obilim a splnilo ocekacani.
5.6.2017 | kasandrakm
Krásné zboží, rychlé dodání, jsem spokojená!
4.6.2017 | xmoniex
Nádherná kytka i věnec, moc děkuji. Určitě doporučím vaše výrobky dál... Hezký den.
25.5.2017 | gabusa51
Tentokrát jsem objednávala věnce kamarádkám a byly moc spokojeny, krásné výrobky "Sanvitalky", vše dorazilo bezvadně zabalené a naprosto v pořádku. Můžu jen doporučit. Moc děkujeme :-)
25.5.2017 | gabusa51
Velká spokojenost, super komunikace, moc doporučuji:-)
23.5.2017 | Terinka3262
Krásně barevný věnec. Na dveřích se parádně vyjímá. Děkuji moc.
14.5.2017 | leonbergerr
Opet velika spokojenost. Krasny venec. Diky moc :-)
27.4.2017 | Renunka
Mockrát díky za krásné dekorace, každý je chválí :) Máte šikovné ručičky :)
20.4.2017 | zuza-jabl
věneček je nádherný :-)
14.4.2017 | Ilona11
Věneček je nádherný, krásná kompozice barev a materiálů, jsem velmi spokojena a všem doporučuji.
7.4.2017 | Jitka Šedivá
hlavně, že dorazilo vpořádku. M.R.
7.4.2017 | krasna pani
Krásné věnečky, skvělá komunikace, určitě se sem zase vrátím.
3.4.2017 | darrem

 

 

Hodnotenie od ludkasun - 1,4,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Kytičku už mám doma, je krásna.Veľmi sa z nej teším. Ďakujem veľmi pekne.

Robíte krásne kytice a ine dekorácie. Celá galéria je nádherná. Prajem všetko dobré.

Hodnotenie od katina01 - 1,4,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Venček je krásny, som rada, že som si ho kúpila.

Odporúčam.

Hodnotenie od AlbertovaDana - 27,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Ďakujem za prekrásnu kyticu.Som veľmi spokojná

Ochota a ústretovosť. Predávajúcu odporúčam

Hodnotenie od rottkova - 24,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Krásne, maximálna spokojnosť

Ochota a ústretovosť, som spokojná

Hodnotenie od manislava - 15,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Krásna kytička - prišla v poriadku. Vďaka aj za milý darček.


Hodnotenie od eri - 13,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Krásna práca, vrelo odporúčam nákup v tomto obchodíku, spokojnosť je zaručená

Skvelý prístup a ochota. Veľmi pekne ďakujem.

Hodnotenie od raaia -8,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Hodnotenie od elena36 - 7,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Hodnotenie od GarielaGogova -6,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Hodnotenie od duriska - 5,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Krásna kyticka, ďakujem pekne:)



Hodnotenie od Januska80 - 5,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Hodnotenie od rennie - 8,2,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Vyrobky su nadherne,ako vzdy.

Bez pripomienok,ukazkovy vztah.

Hodnotenie od Paulusa - 15,2,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Kytica je nádherná, super, teším sa a pekne zdobí moju izbičku:-)


Hodnotenie od Rodericca - 9,2,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Venček je fantastický, ešte krajší ako na obrázku. Objednávala som už veľa krát a vždy maximálna spokojnosť. Ďakujem, spravili ste mi obrovskú radosť :-)


 

Věneček je nádherný, krásná kompozice barev a materiálů, jsem velmi spokojena a všem doporučuji.
7.4.2017 | Jitka Šedivá

hlavně, že dorazilo vpořádku. M.R.
7.4.2017 | krasna pani
Krásné věnečky, skvělá komunikace, určitě se sem zase vrátím.
3.4.2017 | darrem
2ks
Krásné zboží, rychle odesláno, skvělé, co jiného si přát.Vřele doporučuji.
28.3.2017 | děj
Vše v naprostém pořádku, krásné zboží, superrychla komunikace, děkuji a doporučuji
25.3.2017 | myomyo
Dobra kominikace a rychle jebnani
24.3.2017 | hemhof
Z levandulového věnečku jsem úplně nadšená! Dělá radost mně i všem sousedům, kteří projdou kolem- nejen že nádherně vypadá, ale také úžasně voní- provoněl nám celou chodbu :)
23.3.2017 | budemekonecni
děkuji za krásné zboží i milý dáreček!!!
22.3.2017 | člubíček
Děkuji za krásné kytičky i za dáreček. Obchůdek určitě doporučuji.
22.3.2017 | Hsluníčko
moc pěkná práce
22.3.2017 | betulinka7

Velmi, velmi spokojena. Super výrobky! Super domluva, 100% doporučuji!
21.3.2017 | berdulin
Nadherna dekorace a rychle dodani, moc dekuji!
19.3.2017 | Haania79
Vše v pořádku :-)
18.3.2017 | čudlinka
Nádherný věnec. Vkusný a krásně zhotovený.
18.3.2017 | RenataFeh
skvělé,jsem velmi spokojená
18.3.2017 | labovska
moc hezký věneček, děkuji
16.3.2017 | filiipova
Děkuji za krásný věnec i dáreček. Vše přišlo v pořádku.
15.3.2017 | kajababa
Nakupuji zde opětovně a vždy je vše v naprostém pořádku. Krásná práce, rychlost dodání a komunikace je vždycky milá a vstřícná. Vím určitě, že zde opět nakoupím.
15.3.2017 | jh480
Doporučuji, rychlé dodání a věnec nádherný. Mirka
10.3.2017 | Látky Miruš
Super rychlá dodávka, velmi příjemná a rychlá komunikace. Velká spokojenost
Krásný věnec, jako vždy:) S nákupem jsem opět velice spokojená. Děkuju.
3.3.2017 | Hajdinová

Nádherné kytice, rychlé jednání, naprostá spokojenost.
2.3.2017 | Duckie.L
Dekuji moc za krasny velikonocni kosik. Rychle dodani, skvela pani prodavajici, velka spokojenost :-)
26.2.2017 | Renunka
Přišel mi krásný a po seně vonící věnec (malý dárek potěšil). Rychlé odeslání, velmi dobře zabaleno. Doporučuji.
26.2.2017 | Tweetty
Nádherná kytice, už zdobí náš stůl. Moc děkuji za bleskové dodání.Zdraví Lidka
24.2.2017 | lidka132
Supr práce i komunikace.Děkuji
23.2.2017 | mrazikova
Krásná, děkuji!
18.2.2017 | Kacka_
Moc krásná, děkuji.
16.2.2017 | noma
Kazdy kdo ma rad kvetinovou dekoraci by mel navstivit obchudek pani Angeliky. Stoji to fakt za to! Dekuji za nadherny venec. Opet 100% spokojenost :-)
10.2.2017 | Renunka
Děkuji za nádhernou dekoraci, milý dáreček a rychlé dodání, moc Vás doporučuji a těším se na další nákup..
10.2.2017 | dana.hakimova
Spokojená jako vždy, krásná práce.
8.2.2017 | jh480
moc krásné věnečky
3.2.2017 | 25821365
krásná práce, vřele doporučuji :)
26.1.2017 | casabmysh
Krásná vazba. Moc děkuji. JK
20.1.2017 | Jarmila2311
Nadherny venecek. Moc se mi libi. Opet velika spokojenost. Moc dekuji :o)
17.1.2017 | Renunka
Spokojenost, doporučuji.
21.12.2016 | Helicek67

 

 

Vše v naprostém pořádku, vánoční věnec je dokonalý, moc děkujeme. Veronika Opavová
19.12.2016 | VeronikaOpava
Krásný věnec, zdobil dveře do podzimu. Děkuji :)
18.12.2016 | GabrielllaŠ
Nádherný vánoční věnec, krásně mi zdobí dveře. Děkuji za to, že to na rozdíl ode mne umíte.
16.12.2016 | evaflas
Velmi spokojená..doporučuji.
15.12.2016 | MartBart
krásné
14.12.2016 | Markšperk
Moc krásné, super komunikace, doporučuji
12.12.2016 | Terinka3262
Krásná práce!
11.12.2016 | monika.i
Kytice právě v pořádku dorazila a je překrásná. Mockrát děkuji a těším se na další nákup. Přeji klidné adventní dny a krásné svátky. JV
6.12.2016 | jh480
úžasný truhlíček - dárek pro mamku - měla obrovskou radost - velice děkuji
6.12.2016 | PeRu1
Perfektní!
6.12.2016 | BaruFleur
Kytky jsou nádherné, všichni je obdivovali. Pokud budu mít další příležitost něco takového darovat, určitě se sem ráda vrátím. Děkuji :-)!
3.12.2016 | DenisaBed
nádherná vánoční ozdoba:-)
2.12.2016 | irma.srpova
Věnec je naprosto parádní, opravdu krásná práce!
1.12.2016 | Johanaes
Nadherne! Vse probehlo na 100 %!!
30.11.2016 | vanesile
Krásný a bohatý věnec. Ráda se k vám vracím. Děkuji a doporučuji.
29.11.2016 | softka
Krásné! děkuji.
29.11.2016 | Jarmila2311
Nádherná kytice...děkuji.
27.11.2016 | eklektus
Nádhera......krásná a precizní práce.Naprostá spokojenost a radost.Obchůdek 100% doporučuji.Děkuji za dáreček.:-)
27.11.2016 | Cassie74
Věneček je nádherný, navíc připraven na přání během pár hodin. Je mi ctí být Vaší zákaznicí. Jarka
25.11.2016 | Jarmila.Č.
vše v pořádku, doporučuji

24.11.2016 | čudlinka


děkuji krásné zboží a velká spokojenost děkuji za dárek
24.11.2016 | valentova
Všechno v pořádku, děkuji a doporučuji :-)
24.11.2016 | kvapcak
Pošta sice krabici poničila, ale uvnitř byla zcela nepoškozená dobře zabalená kytička, takže jsem ráda, že jsem nemusela vracet :-) Krásná práce, vypadá přesně jako na obrázku - děkuji :-)
23.11.2016 | Happyidea
Velmi působivé a kvalitně provedené dekorace, které vydrží. Navíc za rozumnou cenu, takže si je může dovolit pořídit každý a potěšit tak sebe i své blízké. Určitě doporučuji.
23.11.2016 | katuska76
Děkuji za krásný věnec. Udělal mi velkou radost. Hezký den. Petra
23.11.2016 | petazam
krásné zboží, holky jsou moc šikovný.děkuji.
22.11.2016 | misaem
Moc pěkný věnec.
21.11.2016 | Trippy
vše super, zase se určitě vrátím.
20.11.2016 | U Pampelišky
Velke diky za uzasnou a krasnou kytici :-)
20.11.2016 | Renunka
100% doporučuji. Velká vstřícnost, rychlost a v neposlední řadě starost o zákazníka a milá komunikace. Co se týče kytice, byla mi udělaná na přání a je překrásná. Paní má zlaté ruce, úžasné nápady, zkrátka je to umělkyně. Určitě zde zase brzo nakoupím.
17.11.2016 | jh480
Vynikající komunikace!
16.11.2016 | Carolinne
Fantastická spolupráce!
16.11.2016 | Carolinne
maximální spokojenost, moc krásné zboží, není potřeba nic jiného dodávat :-)
15.11.2016 | casabmysh
Ok.
15.11.2016 | SalomeH
Hodnotím velmi kladně a děkuji za ochotu i krásný věnec, který je ve skutečnosti ještě hezčí než na obrázku. Doporučuji:)
11.11.2016 | zuuuub
Zboží nádherné :-), vše naprosto o.k :-). Ještě jednou moc děkuji a všem opravdu vřele doporučuji :-)
10.11.2016 | nellynka
Krásný věnec mile potěšil všem doporučuji
10.11.2016 | ivet2608
Rychlé dodání a moc hezký věnec. Děkuji.
9.11.2016 | karax
Nemám slov, dokonalý, nádherný! Jsem nadšená! Děkuji za rychlost. Míša
9.11.2016 | cheroke_e

 

1.11.2016

Máte úžasné výrobky a vždy dovedete potěšit a maximálně vyjít vstříc. Velké díky, že svými výrobky děláte radost.

 

Marie Sojková

Děkujeme milé a stálé zákaznici. Kouzelné kytičky

 

 

 

 


Opětovný nákup a naprostá spokojenost, dobře zabalené. Kurýra kvituji :-). Prostě jedním slovem NÁDHERA. Moc ráda doporučuji a děkuji za legrační dáreček.
25.10.2016 | Nilca
Obchodování se sanvitalkou je esence čirého potěšení. O zboží nemluvě.
21.10.2016 | Helena Timanová
Naprostá spokojenost :o)
19.10.2016 | neliska3
Děkuji a moc moc doporučuji.
18.10.2016 | Mizik
hezký věnec,ostatní v pořádku - vše ok
18.10.2016 | borovkova
Všechny 3 výrobky jsou nádherné. Děkuji moc i za malý dáreček navíc. Přeji krásný podzim. Andrea.
18.10.2016 | andreaw
Pěkná práce, krásný věneček
14.10.2016 | Evelyna16
Krásné zářivé dekorace, jsem moc spokojená,děkuji za krásné podzimní skřítky jako dáreček
14.10.2016 | Evelyna16
Luxusní práce!!!
14.10.2016 | 776011767
super obchůdek, všem doporučuji
13.10.2016 | kecka45
Jsem nadšená, děkuji :o)
9.10.2016 | hanawalw
S věmcem i prodejcem jsem byla velice spokojená. Věnec je ještě hezčí, než na obrázku. Byl pěkně zabalen, aby se někde nepoškodil a uvnitř byl i malý dáreček. Prodejci moc děkuji..:)
9.10.2016 | Martinaq123
Velká spokojenost jako vždy, nádherná práce
8.10.2016 | ivanaseiserova
Dobrý den,bohužel balíček přišel značně poškozen.pošta mi ho ani nedoručila a dnes mi řekli,že mám přijít na poštu podepsat formulář k vrácení balíčku.Moc mě to mrzí. Tak mám nápad-moji kamarádi bydlí v Loděnicích a pojedou sem ke mě.mohli by mi podzimní cůpek u Vás na |Chnyňavě vyzvednout? Pokud by Jste mi poskytla adresu. Smutná I.Křížová Liškov
6.10.2016 | Iva 84
krásná dekorace
5.10.2016 | Markšperk
Naprosto úžasná dekorace, milý dáreček, supr balení.Veké díky.
5.10.2016 | arago
Dekuji za nadherny venec. Udelal velkou radost. Jste sikulky :-)
4.10.2016 | Renunka
nadherna tvorba! kvalitni, spoluprace na jednicku. moc dekuji a doporucuji :)
2.10.2016 | Petrathe.id
Rychlost dodání a kvalita výrobku na 1*.
30.9.2016 | janeff85
Věnec dorazil, je opravdu krasavec a už nám zdobí dveře. Moc děkuji a všem DOPORUČUJI
29.9.2016 | dana.hakimova
Moc děkuji za úžasný podzimní košíček. Dorazil v pořádku a je fakt super :o) Přeji mnoho spokojených zákazníků, jako jsem já.
15.9.2016 | Marcela 85

Opět naprostá spokojenost. Krásné, voňavé, dokonalé.
14.9.2016 | ivn
nádhera- moc děkuju
13.9.2016 | katak78
Věneček je krásný, jsem spokojena a vřele doporučuji :-)
12.9.2016 | Nony
Krásné zboží, děkuji za obchod :)
10.9.2016 | krikri22
moc hezká podzimní dekorace
7.9.2016 | PeRu1
Děkuji....tak krásný věnec jsem nikdy neměla. Určitě není poslední, který si u Vás objednávám. :-)
3.9.2016 | monim
Moc jsem se na kytky těšila a nezklamaly. Moc se mi líbí. Děkuji za milý dáreček.
2.9.2016 | Hsluníčko
Luxusní
2.9.2016 | Kyzlab
Všechny dekorace stejně překrásné jako v nabídce!
1.9.2016 | Janidl
Velká spokojenost.
31.8.2016 | poborov
100%spokojenost.doporučuji a děkuji!
30.8.2016 | zatyna
Krásná kytice, jsme z ní nadšená, určitě znova nakoupím :-)....
26.8.2016 | Krhutová
moc děkuji za krásný věnec
24.8.2016 | trnkovam
Perfektní servis, rychlost, ochota. Zboží dobře a pečlivě zabalené (křehké). Mohu jen doporučit!
23.8.2016 | Petka88
Krásné kousky a rychlé dodání :)
17.8.2016 | valivali
Děkuji za krásný věnec. Všem ostatním doporučuji. V.
14.8.2016 | Vendul7
Kytice dnes přišla a je nádherná. Skvělá práce a bleskové dodání. Děkuji, doporučuji a ráda zde znovu nakoupím.

Kytice dnes přišla a je nádherná. Skvělá práce a bleskové dodání. Děkuji, doporučuji a ráda zde znovu nakoupím.
10.8.2016 | jh480
Jedním slovem krása. Určitě se vrátím.
4.8.2016 | Rita Levinská
Krásný a nádherně voňavý věnec po levanduli. Na dveřích vypadá úžasně.
2.8.2016 | Renabena
senzace
27.7.2016 | U jedovaté byliny
Velká spokojenost s nákupem. Doporučuji.
26.7.2016 | Míla Dobrá Víla
děkujeme!
25.7.2016 | lojza12
Moc dekuji,jsem naprosto spokojena!
21.7.2016 | Peťule_nek
Boží, nádherně propracované, už mi to zdobí domeček, opravdu krása a maximálně doporučuji! Děkuji moc.
21.7.2016 | lennikcz
2ks
Velká spokojenost.
18.7.2016 | olouska
Opět naprostá spokojenost a nadšení z nádherného voňavého balíčku. Moc děkuji!
13.7.2016 | ivn
Nádherné
13.7.2016 | Natec
Velmi povedený proutěný košíček, co ukrývá opravdu krásně rozkvetlé tajemství. Děkuji i za vážku, která přiletěla. -:) Velikánská spokojenost, důvod se vrátit.
12.7.2016 | Clusoe
Nádherný, voňavý věneček
11.7.2016 | Natec
krásnémkytice,všechno bez problémů
9.7.2016 | Lojzička
Překrásná kytice, jako dárek udělala obrovskou radost-a milý dárek také. Paní mi vyšla vstříc i v expresním dodání, moc, moc děkuji za ochotu a doporučuji všem.
8.7.2016 | kvašule
Dobrý den, zpětně ještě jednou moc děkuji za krásný věnec, na dveřích vypadá báječně :-) K.
7.7.2016 | shanyl
Koupila jsem již tři věnce, jsou naprosto nádherné, skutečně přírodní, voňavé, komunikace je rychlá, vše klape, velice doporučuji!!!
23.6.2016 | martinah
vše v pořádku
21.6.2016 | Dárkové zboží
Moc pěkné zboží, moc děkuji, Agáta
20.6.2016 | dianne999
Děkuji za krásné zboží. Přeji hezké léto. Petra
17.6.2016 | petazam
Srdíčko je nádherné, ještě krásnější, než na fotce a tak úžasně vodní... Až mi bylo líto, že bude vyset venku. Už se nemůžu počkat podzimu, na další dekoraci :-D Děkuji!

6.6.2016 | barborka15


Naprosta spokojenost.Dekuji moc
4.6.2016 | Petruska1989
Krásné zboží, velmi děkuji za brzké zaslání, jsem spokojena.
3.6.2016 | Malevil6
Moc děkuji a doporučuji!
3.6.2016 | 44vlnoja
Velká spokojenost. DOPORUČUJI.
1.6.2016 | banalita
Naprostá spokojenost. Věnec je nádherný. Skvělá komunikace a úžasná rychlost dodání. Mohu jen doporučit.
1.6.2016 | Renakle
Velmi rychlé vyřízení objednávky,perfektní komunikace, krásné provedení, velká spokojenost.
30.5.2016 | Konderlová
Parádní.
20.5.2016 | Machacek-sochy
Krásně se to podařilo.
20.5.2016 | Machacek-sochy
Nádherná práce. Kytičky jsou okouzlující a krásně voní. Děkuji. Petra
10.5.2016 | petazam
nádhera - spokojenost jako vždy :)
3.5.2016 | Markšperk
Krásné zboží a milá komunikace. Moc děkuji a doporučuji i ostatním..
28.4.2016 | zlevule
Moc děkuji a doporučuji!
21.4.2016 | 44vlnoja
Děkuji!
21.4.2016 | 44vlnoja
krasne
20.4.2016 | spalik
Věneček už nám zdobí dveře a sklízí úspěchy. Děkuji za rychlé dodání!
18.4.2016 | IvaNezbedova
nádhera
14.4.2016 | Markšperk
Moc děkuji za věneček, je nádherný a už zdobí naše dveře.
14.4.2016 | hanka29
Dekuju a doporucuji!
8.4.2016 | 44vlnoja
Krásná vánoční nálada :-)
24.3.2016 | eva1812

odnotenie od Suelin20 - 5,8,2016i

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

Levanduľa prišla v poriadku a je krásne voňavá :) Už sa teším, ako si ju naaranžujem.

Veľmi príjemný obchodík, milá a ochotná predávajúca. Ďakujem.

Napíšte vyjadrenie k hodnoteniu: