Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Fota od paní Alice - Slovensko Kytice Červenám se - p. Lenka KubíkováTento věneček má domov na SlovenskuVelikonoční kohoutek  "Hlídací"Přírodně VelikonočněSrneček Vánoce 2016Adventní věneček s hortenziemi 2016Fotka od zákaznice 04/2017Fotka od zákaznice 04/2017Děkujeme za foto p. Košátkové - Košíček laděný do červenaOranžová velikonoční zakázka - březen 2017Velikonoční výzdoba domečku na přání - březen 2017Velikonoční výzdobe domečku na přání - březen 2017Přírodní věneček u paní VeronikyRůžičkový věnec 2017 Růžičkový věnec II Svatba paní IlonyFota ze svatby paní IlonyFota ze svatby paní IlonyFoto od paní VeronikyZa krásné letní foto děkuji i paní Martě Děkuji paní Ireně za krásnou fotku krásné kuchyňky s věnečkem z naší dílny :-)Děkuji za foto paní PetřeKytice do koše - paní Monika Slovensko3
Recenze a fota

 


 

Recenze a zaslané fotografie od zákazníků najdete na našem FCB účtu

Fota od zákazníků

https://www.facebook.com/media/set?vanity=kouzelnekyticky.cz&set=a.8178434238885097

 

Pár foteček ze svatby novomanželů Olbertových, děkuji,že jsem měla tu možnost připravit květinovou výzdobu na jejich velký den.
Splupráce byla velmi milá a těší mne, že proběhla k oboustranné spokojenosti.
Nevěstě děkuji za možnost zveřejnit fota.
Ještě jednou přeji vše krásné na společné cestě životem.

Fota Jakub Šikula @Kubous-foto a Jan Bačák

 

Nádhera.Moc děkuji .
5.12.2020 | Marky.Proky
 
 
Krásné zboží, rychlé vyřízení, velká spokojenost!
5.12.2020 | lilyle
 
 
Nádherné svícny, perfektní služby, všem tento obchod doporučuji, moc, moc děkuji
4.12.2020 | TARA001
 
 
 
Velká spokojenost jako pokaždé.
1.12.2020 | Lucie 12
 
 
Krasne vence, ostatne jako vzdy. Moc dekuji a rada se vratim pro dalsi nadherne dekorace!
29.11.2020 | Haania79
 
 
 
Krásná dekorace :-))
28.11.2020 | aknalb
 
Děkuji za krásný věneček, který je propracovaný, neošizený a dělá radost nejen nám domácím, ale i kolemjdoucím :)
25.11.2020 | bren01
 
 
Krásné kytky. Děkuji a doporučuji.
18.11.2020 | Hsluníčko
 
 
 
Krásný věnec. Děkuji :-)
13.11.2020 | aknalb
 
 
Nádherná kytička, už mam od Väs z minulého roku krásny jesenný kiošík, veĺmi sa z toho teším. Ďakujem veĺmi pekne
6.11.2020 | Nina Rajtíková
 
 
Jsem velice spokojená. Anajss
29.10.2020 | anajss
 
 
 
 
Věnec už je na vstupních dveřích a vypadá skvěle. Velice děkuji
7.10.2020 | PeRu1
 
 
Opakovaná spolupráce - báječná zkušenost.
1.10.2020 | Helena Timanová
 
 
 
Děkuji za nádherný věnec. Doporučuji.
10.9.2020 | Ivana Rusiňáková
 
 
krásný velký věnec
2.9.2020 | Markšperk
 
 
Dekuji za prekrasnou kytičku, dorazila mi v pořadku a mam z ni velkou radost! :)
27.7.2020 | lubijana
 
 
Děkuji za rychlé a vstřícné jednání, kytičky byly přidány do dárkového balení pro paní učitelky, budou dělat radost ještě dlouho. Hezká barevná kompozice, bezchybné zaslání. Moc děkuji.
30.6.2020 | sweetbeauty
 
 
Děkuji za vše :-)
18.6.2020 | marcaN
 
 
 
 
Vše v nejlepší pořádku. Krásné zboží. Doporučuji. Zuzka B.
5.6.2020 | Zuza298
 
 
Děkuji za krásnou a voňavou kytici a kouzelný dáreček, který ji teď zdobí :). Moc ráda se do tohoto obchůdku budu vracet. Vřele doporučuji.
7.5.2020 | zdencanovak
 
Hezké dekorace, doporučuji a děkuji.
4.3.2020 | Jitka Pešková
 
 
 
Bezproblémová domluva a krásné zboží. Doporučuji.
30.12.2019 | dexi
 
 
Děkuji za nádherné věnce. Nákup doporučuji.
14.12.2019 | Lucie Vančatová
 
 
 
Doporučuji, jsem velmi spokojena. Je to jeden z nejkrásnějších věnců co jsem kdy měla. Určitě se ráda vrátím. Děkuji.
8.12.2019 | Ivana Rusiňáková
 
 
Spokojenost :)
8.12.2019 | Leninka2
 
 
Děkuji moc pěkný
4.12.2019 | myrutsh
 
 
Věnec je nádherný a přežil cestu bez úhony. Velice děkujeme paní Angelice a přejeme krásné Vánoce a hodně štěstí a zdraví do nového roku. Obchůdek doporučujeme pro maximální spokojenost a kvalitu.
2.12.2019 | kombucha
 
 
Každým rokem se obracím s prosbou o zhotovení věnečku, tady mám jistotu, že vše bude podle mých představ. Kvalita, ochota a milé jednání. Moc děkuji!
28.11.2019 | Jarmila.Č.
 
 
Věneček je pěkně proveden. Udělal radost.
21.11.2019 | sapiska
 
 
Dekuji mockrat za naprosto dokonaly a uzasny suplicek. Pri vybaleni se mi az zatajil dech. Moc krasne. Doporucuji a dekuji :-)
18.11.2019 | Renunka
 
Věneček je nádherný, k němu ještě milá voňavá pozornost, velmi milá komunikace. Všem vřele doporučuji.
9.11.2019 | Jitka Šedivá
 
 
Moc krásný věnec. Škoda jen, že tak rychle na slunci vybledl
8.11.2019 | Baruslan
 
 
není co vytknout,rychlé odeslání ,prostě super mohu jen doporučit
31.10.2019 | Dana267
 
 
perfektně zabalené a moc krásné, děkuji
22.10.2019 | alice7
 
 
 
Opět velká spokojenost.Výrobky jsou úchvatné.Těším se na vanoční dekoraci.
19.10.2019 | Lucie 12
 
 
 
Jsem moc spokojená. Krásná, precizní práce. Doporučuji!
16.10.2019 | Petánek
 
 
 
krásná dekorace,moc chválím
8.10.2019 | Hana Prokopová
 
 
Věnec a kytice jsou opravdu nádherné, moc děkuji
4.10.2019 | Jana Fuksová
 
 
 
Moc příjemný a rychlý obchod, vše bylo v pořádku. Paní mohu jen doporučit. :-)
2.10.2019 | cabakova.i
 
 
Rychlý, bezproblémový obchod a moc krásný věneček. Děkuji a doporučuji.
2.10.2019 | Iveta Tomšíková
 
 
Krásny košík a výborná komunikace. Vřele doporučuji.
9.9.2019 | Blankytka A
 
 
Vše v pořádku, je moc krásný. Pečlivě zabalený, děkuji moc. DOPORUČUJI.
9.9.2019 | andry-lol
 
 
Opet uzasna prace. Naprosto skvela komunikace a ochota. Dekuji
6.9.2019 | Petruska1989
 
 
Krásná dekorace, rychlý obchod a milý dárek. Děkuji a doporučuji:-)
7.8.2019 | Iveta Tomšíková
 
 
Velká spokojenost
6.8.2019 | malinada
 
 
Děkuji za krásný věnec :-) ! Je ozdobou vchodu do domu
15.6.2019 | CherryBlossom
 
 
Velká spokojenost. Kytky jsou nádherné.
30.5.2019 | Hsluníčko
 
 
 
Jsem moc spokojená, svazky levandule jsou krásné a voňavé. Velmi oceňuji možnost zaslání do zásilkovny. Děkuji a všem ráda doporučuji
15.5.2019 | Mandle
 
 
Krásná dekorace. Děkuji :-) Blanka
18.4.2019 | aknalb
 
 
Super nádherný věneček na dveře, milá komunikace, rychlost.
 
Věneček je krásný, jsem velmi spokojená. Moc děkuji
14.4.2019 | Milena Straková
 
 
Nádherné zboží, jsem maximálně spokojená. Děkuji za nákup.
4.4.2019 | JanaSie
 
 
 
 
Krásné velikonoční dekorace - pro potěchu a pro radost. Velice děkuji.
21.3.2019 | PeRu1
 
 
 
 
Nádherná práce a velá spokojenost.Ráda se vracím a objednávám.
18.3.2019 | Lucie 12
 
 
Vše v pořádku
17.3.2019 | Martina Dr
 
 
Naprosto úžasné, všem mohu jen a jen doporučit. Děkuji za takovou krásu. Nakupuji už podruhé a určitě ne naposledy.
5.3.2019 | meggie33
 
 
 
Krásné zboží - velmi děkuji a doporučuji :-) Jitka
17.2.2019 | Jitka Pešková
 
 
Kytičky jsou ještě mnohem hezčí než na fotce. Tento obchůdek je můj oblíbený a určitě ho doporučuji.
5.2.2019 | Hsluníčko
 
 
 
Nádherný věnec, velká spokojenost
30.1.2019 | ivanaseiserova
 
 
Krásná, moc děkuji.
23.1.2019 | noma
 
 
Dobrý den, věnec jsem obdržela v pořádku. Je moc krásný, pečlivě propracovaný, parádní ozdoba domu. Díky za dárek. Mohu jenom doporučit.

Nádherný věnec, velká spokojenost
30.1.2019 | ivanaseiserova
 
Krásná, moc děkuji.
23.1.2019 | noma
 
Dobrý den, věnec jsem obdržela v pořádku. Je moc krásný, pečlivě propracovaný, parádní ozdoba domu. Díky za dárek. Mohu jenom doporučit.
21.1.2019 | Rybka Plevelná
 
Velmi doporučuji :) Rychlé poslání, příjemná domluva a nádherné zboží :)
19.1.2019 | Daffy25
 
Neuveritelne krasne :]
19.1.2019 | anicka007
 
Dekuji a doporucuji!!!
17.1.2019 | 44vlnoja
 
Opravdu nádherná kytička :-) Moc děkuji :-)
16.1.2019 | aknalb
 
Krásné zimní věnečky, bleskové dodání, mooc děkuji i na PF a přeji krásné a pohodové Vánoce. A ať se vám stále daří.
20.12.2018 | majda2
 
Nádherná práce.
19.12.2018 | Lucie 12
 
Opět velice hezká dekorace, jako ostatně vždy. děkuji
5.12.2018 | Jarmila2311
 
Již po druhé, jsem velice spokojena.
4.12.2018 | gabrielam77
 
Nádherný svícen, bleskové dodání, ochota. A k tomu ještě milý dáreček. Moc děkuji.
3.12.2018 | hlavice
 
kvalitní práce, rychlé dodání - velká spokojenost
1.12.2018 | žabičkaOO
 
Nádherný věnec pro adventní pohodu
29.11.2018 | Tordiglione
 
velmi děkuji za bleskové zaslání a dáreček! věnec je nádherný
28.11.2018 | člubíček
 
Vše proběhlo na 1, svícen i věnec opravdu krásné, doporučuji.Mirka
28.11.2018 | Látky Miruš
 
věnečky mám a moc Vám děkuji přeji krásný advent ...rozhodně doporučuji jste skvělá
27.11.2018 | valentova
 
Za mě mohu jen doporučit, skvělá komunikace, nádherná ruční práce a rychlé dodání. Košík je ještě krásnější než na obrázku.
26.11.2018 | blondýna z Aše
 
Je to nádhera,neodolala jsem a opět jsem objednala.
21.11.2018 | Lucie 12
 
Kytičky jsou ještě mnohem hezčí než na fotce. Tento obchůdek je můj oblíbený a určitě ho doporučuji.
5.2.2019 | Hsluníčko
 
Opravdu povedený věneček, náádhera. Mooc děkuji. Jste mooc šikovná ;-)
16.11.2018 | majda2
 
Svícen je moc hezký, přišel pečlivě zabalen, jsem spokojená, moc děkuji a také děkuji za dáreček :) Určitě Vás vřele doporučuji všem :)
16.11.2018 | 7simonka7
 
Úžasná komunikace, laskavé a vstřícné jednání, vše neuvěřitelně rychlé, velmi doporučuji!
15.11.2018 | radujan
 
Úžasná komunikace, laskavé a vstřícné jednání, vše neuvěřitelně rychlé, velmi doporučuji!
15.11.2018 | radujan
 
Moc děkuji za krásný věnec, nadstandardní servis i milý dárek.
15.11.2018 | Jenna's Design
 
Krásné zboží,skvělá komunikace,rychlé dodání.
9.11.2018 | kryspule
 
Krásný věnec, doporučuji.
9.11.2018 | Luciaes
 
 
Krásné věnečky, bleskové dodání zboží.Moc děkuji a doporučuji ostatním :-)
7.11.2018 | Sewing Creation
 
Děkuji,mohu doporučit
31.10.2018 | Martina Dr
 
Krásná práce!
31.10.2018 | Inďa
 
Vše v pořádku, krásně zpracované, výborná kombinace barev i materiálu. Moc děkuji
30.10.2018 | Kája Pechová
2ks
Krasna dekoracia, nadherna praca, perfektna komunikacia, rychle dodanie, len a len odporucam!
26.10.2018 | Barinko
 
Super! Díky. Krásné věci a vše v pořádku a rychle.
26.10.2018 | psohlavkyne
 
Krásné výrobky, výborná komunikace a rychlé dodání. Doporučuji všem. anajss
25.10.2018 | anajss
 
Jsem moc spokojená, krásné věnečky, precizně vyrobené, opravdu profesionální práce. děkuji a doporučuji
24.10.2018 | Petánek
 
Kytička nemá chybu,je překrásná.Děkuji.
24.10.2018 | vcelkalenka
 
Úžasné dekorace, vstřícné jednání, rychlé zaslání. Děkuji!!!
14.10.2018 | radujan
2ks
Děkuji. Vše v pořádku, milá pozornost.
12.10.2018 | Hupetra
 
Krásná kytička. Moc děkuji a doporučuji.
11.10.2018 | Olcho
 
 
Krása, krása, krása. Jako vždy překrásné dekorace, velká trpělivost a ochota vyjít vstříc. Děkuji za dáreček a přeji krásný adventní čas.
20.11.2018 | jh480
 
Vse v poradku. Naprosta spokojenost.
11.10.2018 | Royksor
 
Krásné zboží,milá komunikace,rychlé dodání.Mohu jen DOPORUČIT.
10.10.2018 | kryspule
 
Vše v pořádku. Děkuji a doporučuji.
2.10.2018 | Hsluníčko
 
Moc mila a sikovna pani prodavajici. Krasny venec. Bleskove dodani. Velka radost a velka spokojenost :-)
29.9.2018 | Renunka
 
Velká spokojenost a nadšení.
22.9.2018 | Lucie 12
 
Úžasná práce, jednání na 1* ... Moc děkuju!
21.9.2018 | Zuzik004
 
Kytička podle očekávání krásná, i skrze zásilkovnu dorazila v pořádku, pečlivě zabaleno. Spolehlivý a rychlý nákup :-)
14.9.2018 | todilka
 
Je to doma :) Jako vždy - perfektní práce. Děkuji za dárečky ! Hanka
13.9.2018 | hanako2
4ks
Moc krásné, ještě jednou Vám děkuji!
4.9.2018 | Janidl
 
Výborná domluva, rychlé dodání, nádherný věnec, všem vřele doporučuji :)
30.8.2018 | joliza
 
moc pěkné, děkuji za rychlé vyřízení
29.8.2018 | zdsv
 
Velice krásná dekorace, a určitě se zase ráda vrátím :-) Děkuji
25.8.2018 | Marcy.K
 
Nádhera! Krásné zboží, rychlé dodání... Moc děkuji a vřele doporučuji :-)
25.8.2018 | Marcy.K
 
Skvělé! :)
13.8.2018 | Tiny Life
 
Moc spokojena
7.8.2018 | bobulín
 
Moc spokojena
7.8.2018 | bobulín
 
Překráná práce, vyrobeno s láskou a citem. Doporučuji! :-)
22.7.2018 | Zlatý vrch
 
kytice je překrásná, nádherná a precizní práce :-), překonala mé očekávání, veliké díky a určitě se ráda vrátím
20.7.2018 | drevacek
 
jsem stálá spokojená zákaznice :-)
12.7.2018 | Santajka
 
Krásné srdíčko, rychlé dodání. Děkuji
1.7.2018 | Dášulee
 
 
3/47

 

Dnes přišla nádherná kytice, děkuji Vám za ni i za dáreček a určitě Vás vřele všem doporučuji :-)
25.5.2018 | kombucha
 
Dekuji mockrat za krasny venec. Velka radost, spokojenost a doporuceni :-)
24.5.2018 | Renunka
 
Nádherná práce, děkuji za obchůdek i za zaslanou pozornost, přeji spousty spokojených zákazníků
17.5.2018 | janka.ga
ABSOLUTNĚ PERFEKTNÍ!!!!! Neuměla jsem si tak nádhernou kytici ani představit! Prohledala jsem stovky obrázků a hledala, co bych si vlastně představovala jako "tu svou svatební", ale to, co pro mě Sanvitalka vytvořila, předčilo všechny mé sny... Ještě jednou Vám moc a moc děkuji!! Jste neuvěřitelně šikovná :-)
7.6.2018 | Scholasticus
 
Krásné zboží
21.4.2018 | banalita
 
Perfektní práce i komunikace. Vřele doporučuji k dalším obchodům. Pavla
20.4.2018 | papite
 
Perfektní práce i komunikace. Vřele doporučuji k dalším obchodům. Pavla
20.4.2018 | papite
 
Super. Spokojenost, doporučuji.
8.4.2018 | SylvaB
 
Děkuji!
7.4.2018 | Stepsenk
 
Povedený zajíc :-)
3.4.2018 | VlPl
 
Velmi ráda doporučuji tento obchůdek s krásnými dekoracemi a milou prodávající. Děkuji Jana
2.4.2018 | JaninkaH
 
maximální spokojenost, doporučuji všem
30.3.2018 | Marie Zdislava
 
....úžasný věnec.....mám odstartováno jaro....moc děkuji....budu se ráda vracet....krásné dny.....díky!!!!!!
28.3.2018 | johanka33
 
Perfektní. Dekorace je dokonalá, nádherná a děkuji také za kouzelný dáreček - vážku. Je to hodně milé. Hodnocení: perfektní.
27.3.2018 | Evakob
 
moc děkuji a doporučuji!
27.3.2018 | 44vlnoja
 
Skvělá komunikace, rychlé dodání, vše na jedničku. Doporučuji.
27.3.2018 | Martinka88
 
Moc děkuji za krásný věneček! Komunikace byla milá a bezproblémová a hlavně musím vyzdvihnout rychlost výroby a dodání - neskutečné... Vřele doporučuji :)
26.3.2018 | Janicka.Kulisek
 
krásné velikonoční dekorace. Už zdobí byt. Díky :-)
25.3.2018 | PeRu1
 
Nádherný, krásný, úžasný! Věnec mi už visí na dveřích a moc se líbí. Děkuji a vřele doporučuji!
20.3.2018 | Monika2667
 
Krásný věnec a kytice, ostatně jako vždy! Moc děkuji :-)
18.3.2018 | AlenkaFibi
 
Krásné zboží, ochotné jednání, určitě zase ráda nakoupím:-)
11.3.2018 | Misule30
 
Velky dik za rychle odeslany a peclive zabaleny jarni venec z prirodnich materia!u, je velmi mi!y a skutecne pekny.. Mam z nej velkou radost a jeho tvurkyni vrele doporucuji vsem!!
4.3.2018 | Milah
 
Doporucuji! Zbozi je krasne a dodani bylo bleskove!

26.2.2018 | Lucieza

 

Překrásný věnec - ostatně jako vždy :-) Moc děkuji!!!
23.2.2018 | AlenkaFibi
 
Děkuji za překrásný věneček, mám z něj velkou radost. Mějte se hezky! Jitka
23.2.2018 | JituskaBureska
 
Moc krásné dekorace. Mooc děkuji. Perfektně zabaleno.
20.2.2018 | majda2
 
Užasný věnec, užasná práce, jsem nadšena! Vše v pořádku ma rychle došlo. Paní Angelika je mistr, doporučuji!
17.2.2018 | noční.obloha
 
Dekuji moc, opet nadherne dekorace, mohu znovu jen doporucit!
16.2.2018 | Haania79
 
Nádherný věne , moc děkuji .
15.2.2018 | krawczynska
 
Děkuji!
14.2.2018 | GLT
 
Děkuji za další krásnou dekoraci a milou pozornost.
13.2.2018 | jh480
 
Moc děkuji. Kytka dnes dorazila a je opravdu krásná!
7.2.2018 | jans84
 
Děkuji moc. Levandule krásně voní po celém domě
27.1.2018 | eva21
 
Nádherný kříž, děkuji moc.
20.1.2018 | Belloušek
 
Krásná, precizní a milá dekorace! Moc děkuji a doporučuji
19.1.2018 | Mefína
 
Věneček moc krásný:-) děkuji :-)
18.1.2018 | Gwen coeli
 
vše ok, doporučuji
18.1.2018 | EvFo
 
Krásné zboží, rychlé jednání
10.1.2018 | Markšperk
 
Jsem velmi spokojená,věnce splnili mé očekávání,děkuji
10.1.2018 | libavratna
 
Moc děkuji za hezké a kvalitní zboží a všem vřele doporučuji!!!
10.1.2018 | keliluky113
 
Krásný výsledek. Jsme moc spokojeni. Děkujeme.
24.2.2018 | velesikova
 

 

Nádherná práce, děkuji za obchůdek i za zaslanou pozornost, přeji spousty spokojených zákazníků
17.5.2018 | janka.ga
 
Mooc krásná dekorace, jste šikovná, ať se Vám stále tak daří. A veselé Vánoce a šťastný nový rok.
22.12.2017 | majda2
 
vynikající komunikace, rychlé dodání, vše v naprostém pořádku, děkuji a všem doporučuji
21.12.2017 | alpenrose
 
děkuji moc, věnec je úžasný a došel v pořádku
19.12.2017 | dasa.prek
 
Děkuji, vše v pořádku, doporučuji. K.
14.12.2017 | KateřinaSp
 
Děkuji, vše v pořádku, doporučuji. K.
14.12.2017 | KateřinaSp
 
Trochu jsem se obavala prepravy, ale vse bylo tak precizne zabaleno :))), az me to rozesmalo. Oboje vypada nadherne a urcite si to uzijem. Dekujeme.
9.12.2017 | anicka007
 
Děkuji moc za nádherné výrobky.
8.12.2017 | jajika
 
krasne dekorace
7.12.2017 | spalik
 
Nádherný věnec, radost pohledět!
7.12.2017 | simona.64
 
Věnec je nádherný. Moc děkuji.
4.12.2017 | gabrielam77
 
Krásně zhotovený věnec. Perfektně zabalený. Překvapení - malý dáreček! Rychlé dodání. Obchůdek doporučuji!
2.12.2017 | havranka
 
Uzasne,dekuji
30.11.2017 | kkjanicka
 
Krásné dekorace, rychlé dodání. Mooc děkuji
30.11.2017 | majda2
 
Dnes věnec dorazil, už visí na dveřích a je krásný, mám velkou radost a moc děkuji :)
30.11.2017 | GabrielllaŠ
 
Jsem velmi nadšená, svícen je moc krásný a v práci mi ho každý obdivoval. Také komunikace a rychlost s jakou jsem svícen obdržela, toto nadšení ještě umocňují. Můžu všem jen doporučit. Černá
30.11.2017 | Černá Katka
 
Moc krásný věnec, který mi už zdobí dveře. Moc děkuji
29.11.2017 | VerPik
 
:)
28.11.2017 | Martina66
 
Krása, výborná komunikace. Děkuji.
28.11.2017 | Martina66
 
Vše v naprostém pořádku, výborná komunikace, moc doporučuji a určitě se do vašeho obchůdku vrátím.
24.11.2017 | Terinka3262
 
Vše v naprostém pořádku, výborná komunikace, moc doporučuji a určitě se do vašeho obchůdku vrátím.
24.11.2017 | Terinka3262
 
Velká spokojenost ,ještě jednou díky :-)
23.11.2017 | Eficka82
 
Krásné zboží a příjemna komunikace
17.11.2017 | M.Urbanová
 
Díky za krásný věnec. Všem doporučuji!
16.11.2017 | U Pampelišky
 
Rychlá komunikace, se zbožím jsem maximálně spokojena. Děkuji Za nákup!
13.11.2017 | iwushkaaa
 
Úžasný sněhulák. Vše v pořádku. Děkuji za dáreček a doporučuji.
10.11.2017 | Hsluníčko
 
Spokojenost :)
7.11.2017 | will.I.be
 
Krasné srdíčko z šikovných ručiček. Prodejce s radostí doporučuji a děkuji za obchod.
6.11.2017 | Jatika1
 
věneček je nádherný.Děkuji BL
2.11.2017 | Ležovičová
 
Byla jsem spokojená,zboží přišlo v pořádku
2.11.2017 | libavratna
 
krásný věnec
31.10.2017 | Markšperk
 
Dobrý den, děkuji za rychlé dodání. Zboží je moc pěkné a dělá parádu :-). Dárek jsem připíchla na asparágus, který se tím pádem nádherně oživil. Mockrát děkuji a určitě se vrátím. Lentilka
20.10.2017 | lentilka 2008
 
Pěkný den :o) dlužím Vám obrovské poděkování za obchůdek a dýněčky, posloužily náramně k podzimní dekoraci. Děkuji :o)
19.10.2017 | Preburda
 
kříže jsou ještě hezčí než na obrázku. Jste moc šikovná. Děkuji :-)
19.10.2017 | PeRu1
 
Jako vždy perfektní. Děkuji za rychlé dodání a milé voňavé dárky. H.
14.10.2017 | hanako2
5ks
Nádherný věnec, už visí na dveřích domu a sovička nás hlídá :) Precizní práce, velmi vkusný, čistě přírodní. A ta vůně sena... Moc děkuji, udělal velkou radost. Přeji další spokojené zákazníky, hodně nápadů a chuť tvořit. Eva
11.10.2017 | Ev.Ží.
 
Nádherný zasněžený věnec. Jsem moc spokojená, ráda se vrátím. Děkuji.
11.10.2017 | evelina9
 
Krásná sušinka pro zútulnění domova. Doporučuji všem
9.10.2017 | alaska
Dekuji Vam mnohokrat, venec je krasny. Skvela prace! MP
26.9.2017 | MonikaPl
 
Krásná práce, přesně jako na obrázku, doručeno během cca dvou dnů, perfektně zabaleno, aby nedošlo k poškození. Jsem moc spokojená a děkuji :-)
26.9.2017 | brunnerova
 
Nákup proběhl v naprostém pořádku.
21.9.2017 | Maimouna
 
Dobrý den, děkuji za nádherný podzimní věnec. Dorazil v pořádku. Laura
11.9.2017 | laura.adamkova
 
Krásný věnec, paní velice vstřícná, všem vřele doporučuji.
8.9.2017 | barato22
 
Krásná kytka, rychlé dodání. Děkuji.
6.9.2017 | Hsluníčko
 
Krása. Děkuji
29.8.2017 | bara76
 
Děkuji za vyrobení nádherných květinových vazeb na svatbu, vše podle mých přání a představ. Paní je moc šikovná, zkušená a ochotná. Pro ztvárnění představ rozhodně 100% doporučuji.
11.8.2017 | amazonkaarya
 
nádhera. zabaleno na jedničku. děkuji
2.8.2017 | katak78
 
Skvělý obchůdek, nádherné a voňavé zboží, rychlé zaslání. Děkuji a doporučuji všem.
25.7.2017 | dessina
 
Překrásné květinky od milé paní Angeliky:D Děkuju a už jsem zvědavá na další kouzelné vazby.
20.7.2017 | Tordiglione
 
Barevná nádhera!
18.7.2017 | mrazikova
 
krásné, letní + blesková zásilka :)
10.7.2017 | Markšperk
 
Kytky moc moc pěkné, paní učitelky byly velmi potěšené netradičními kytičkami, které jim dlouho vydrží. Super barevnost!
5.7.2017 | hanysou
 
Nádherné zboží, přesne dle mych požadavků. moc děkuji. Už visí na dveřích.
1.7.2017 | cherry-lady-1
 
Děkuji za nádhernou kytici, jsem velmi spokojená a mám z ní radost. Přeji mnoho úspěchů!! Jitka
29.6.2017 | JituskaBureska
 
Zboží nádherné a komunikace na jedničku. Děkuji moc. :-)
25.6.2017 | Tyštůf
 
kytičky jsou krásné ,velmi rychle dorazily,jsem moc spokojená a určitě ještě nakouknu DĚKUJI
23.6.2017 | Anžulí
 
Jako vždy jsem nadšená. Kytice je nádherná a byla bleskově doručená. Děkuji za voňavý dáreček.
21.6.2017 | jh480
 
Moc krásný,děkuji
21.6.2017 | mrazikova
Nádherné okénko a kytice..perfektní práce.Za vše moc děkuji a hned dávám obchůdek do oblíbených.
15.6.2017 | ladyja
 
Nádherná kytice, obratem odeslaná. Určitě doporučuji.
15.6.2017 | jankovam
 
Skvele zabaleno, dlouhe stonky, vonava levandule. Meli jsme to na dekoraci na svatbu spolecne s obilim a splnilo ocekacani.
5.6.2017 | kasandrakm
 
Krásné zboží, rychlé dodání, jsem spokojená!
4.6.2017 | xmoniex
 
Nádherná kytka i věnec, moc děkuji. Určitě doporučím vaše výrobky dál... Hezký den.
25.5.2017 | gabusa51
 
Tentokrát jsem objednávala věnce kamarádkám a byly moc spokojeny, krásné výrobky "Sanvitalky", vše dorazilo bezvadně zabalené a naprosto v pořádku. Můžu jen doporučit. Moc děkujeme :-)
25.5.2017 | gabusa51
 
Velká spokojenost, super komunikace, moc doporučuji:-)
23.5.2017 | Terinka3262
 
Krásně barevný věnec. Na dveřích se parádně vyjímá. Děkuji moc.
14.5.2017 | leonbergerr
 
Opet velika spokojenost. Krasny venec. Diky moc :-)
27.4.2017 | Renunka
 
Mockrát díky za krásné dekorace, každý je chválí :) Máte šikovné ručičky :)
20.4.2017 | zuza-jabl
 
věneček je nádherný :-)
14.4.2017 | Ilona11
 
Věneček je nádherný, krásná kompozice barev a materiálů, jsem velmi spokojena a všem doporučuji.
7.4.2017 | Jitka Šedivá
 
hlavně, že dorazilo vpořádku. M.R.
7.4.2017 | krasna pani
 
Krásné věnečky, skvělá komunikace, určitě se sem zase vrátím.
3.4.2017 | darrem

 

 

Hodnotenie od ludkasun - 1,4,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kytičku už mám doma, je krásna.Veľmi sa z nej teším. Ďakujem veľmi pekne.

Robíte krásne kytice a ine dekorácie. Celá galéria je nádherná. Prajem všetko dobré.

 
  •  

Hodnotenie od katina01 - 1,4,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Venček je krásny, som rada, že som si ho kúpila.

Odporúčam.

 
  •  

Hodnotenie od AlbertovaDana - 27,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

  •  
  •  

Ďakujem za prekrásnu kyticu.Som veľmi spokojná

Ochota a ústretovosť. Predávajúcu odporúčam

 

Hodnotenie od rottkova - 24,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

 

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

 

Krásne, maximálna spokojnosť

Ochota a ústretovosť, som spokojná

 
  • lky

Hodnotenie od manislava - 15,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

 

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

 

Krásna kytička - prišla v poriadku. Vďaka aj za milý darček.

 
 
  • sanvitalky

Hodnotenie od eri - 13,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

 

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

 

Krásna práca, vrelo odporúčam nákup v tomto obchodíku, spokojnosť je zaručená

Skvelý prístup a ochota. Veľmi pekne ďakujem.

 

Hodnotenie od raaia -8,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

 

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

 
 

Hodnotenie od elena36 - 7,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

 

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

 
 
  • sanvitalky

Hodnotenie od GarielaGogova -6,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

 

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

 
 
  • talky

Hodnotenie od duriska - 5,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

 

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

 

Krásna kyticka, ďakujem pekne:)

 
 
  • anvitalky

Hodnotenie od Januska80 - 5,3,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

 

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

 
 

Hodnotenie od rennie - 8,2,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

 

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

 

Vyrobky su nadherne,ako vzdy.

Bez pripomienok,ukazkovy vztah.

 
 

Hodnotenie od Paulusa - 15,2,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

 

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

 

Kytica je nádherná, super, teším sa a pekne zdobí moju izbičku:-)

 
 
  •  

Hodnotenie od Rodericca - 9,2,17

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

 

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

 

Venček je fantastický, ešte krajší ako na obrázku. Objednávala som už veľa krát a vždy maximálna spokojnosť. Ďakujem, spravili ste mi obrovskú radosť :-)

 

 

Věneček je nádherný, krásná kompozice barev a materiálů, jsem velmi spokojena a všem doporučuji.
7.4.2017 | Jitka Šedivá
  
hlavně, že dorazilo vpořádku. M.R.
7.4.2017 | krasna pani
 
Krásné věnečky, skvělá komunikace, určitě se sem zase vrátím.
3.4.2017 | darrem
2ks
Krásné zboží, rychle odesláno, skvělé, co jiného si přát.Vřele doporučuji.
28.3.2017 | děj
 
Vše v naprostém pořádku, krásné zboží, superrychla komunikace, děkuji a doporučuji
25.3.2017 | myomyo
 
Dobra kominikace a rychle jebnani
24.3.2017 | hemhof
 
Z levandulového věnečku jsem úplně nadšená! Dělá radost mně i všem sousedům, kteří projdou kolem- nejen že nádherně vypadá, ale také úžasně voní- provoněl nám celou chodbu :)
23.3.2017 | budemekonecni
 
děkuji za krásné zboží i milý dáreček!!!
22.3.2017 | člubíček
 
Děkuji za krásné kytičky i za dáreček. Obchůdek určitě doporučuji.
22.3.2017 | Hsluníčko
 
moc pěkná práce
22.3.2017 | betulinka7
 
Velmi, velmi spokojena. Super výrobky! Super domluva, 100% doporučuji!
21.3.2017 | berdulin
 
Nadherna dekorace a rychle dodani, moc dekuji!
19.3.2017 | Haania79
 
Vše v pořádku :-)
18.3.2017 | čudlinka
 
Nádherný věnec. Vkusný a krásně zhotovený.
18.3.2017 | RenataFeh
 
skvělé,jsem velmi spokojená
18.3.2017 | labovska
 
moc hezký věneček, děkuji
16.3.2017 | filiipova
 
Děkuji za krásný věnec i dáreček. Vše přišlo v pořádku.
15.3.2017 | kajababa
 
Nakupuji zde opětovně a vždy je vše v naprostém pořádku. Krásná práce, rychlost dodání a komunikace je vždycky milá a vstřícná. Vím určitě, že zde opět nakoupím.
15.3.2017 | jh480
 
Doporučuji, rychlé dodání a věnec nádherný. Mirka
10.3.2017 | Látky Miruš
 
Super rychlá dodávka, velmi příjemná a rychlá komunikace. Velká spokojenost
Krásný věnec, jako vždy:) S nákupem jsem opět velice spokojená. Děkuju.
3.3.2017 | Hajdinová
  
Nádherné kytice, rychlé jednání, naprostá spokojenost.
2.3.2017 | Duckie.L
 
Dekuji moc za krasny velikonocni kosik. Rychle dodani, skvela pani prodavajici, velka spokojenost :-)
26.2.2017 | Renunka
 
Přišel mi krásný a po seně vonící věnec (malý dárek potěšil). Rychlé odeslání, velmi dobře zabaleno. Doporučuji.
26.2.2017 | Tweetty
 
Nádherná kytice, už zdobí náš stůl. Moc děkuji za bleskové dodání.Zdraví Lidka
24.2.2017 | lidka132
 
Supr práce i komunikace.Děkuji
23.2.2017 | mrazikova
 
Krásná, děkuji!
18.2.2017 | Kacka_
 
Moc krásná, děkuji.
16.2.2017 | noma
 
Kazdy kdo ma rad kvetinovou dekoraci by mel navstivit obchudek pani Angeliky. Stoji to fakt za to! Dekuji za nadherny venec. Opet 100% spokojenost :-)
10.2.2017 | Renunka
 
Děkuji za nádhernou dekoraci, milý dáreček a rychlé dodání, moc Vás doporučuji a těším se na další nákup..
10.2.2017 | dana.hakimova
 
Spokojená jako vždy, krásná práce.
8.2.2017 | jh480
 
moc krásné věnečky
3.2.2017 | 25821365
 
krásná práce, vřele doporučuji :)
26.1.2017 | casabmysh
 
Krásná vazba. Moc děkuji. JK
20.1.2017 | Jarmila2311
 
Nadherny venecek. Moc se mi libi. Opet velika spokojenost. Moc dekuji :o)
17.1.2017 | Renunka
 
Spokojenost, doporučuji.
21.12.2016 | Helicek67

 

 

Vše v naprostém pořádku, vánoční věnec je dokonalý, moc děkujeme. Veronika Opavová
19.12.2016 | VeronikaOpava
 
Krásný věnec, zdobil dveře do podzimu. Děkuji :)
18.12.2016 | GabrielllaŠ
 
Nádherný vánoční věnec, krásně mi zdobí dveře. Děkuji za to, že to na rozdíl ode mne umíte.
16.12.2016 | evaflas
 
Velmi spokojená..doporučuji.
15.12.2016 | MartBart
 
krásné
14.12.2016 | Markšperk
 
Moc krásné, super komunikace, doporučuji
12.12.2016 | Terinka3262
 
Krásná práce!
11.12.2016 | monika.i
 
Kytice právě v pořádku dorazila a je překrásná. Mockrát děkuji a těším se na další nákup. Přeji klidné adventní dny a krásné svátky. JV
6.12.2016 | jh480
 
úžasný truhlíček - dárek pro mamku - měla obrovskou radost - velice děkuji
6.12.2016 | PeRu1
 
Perfektní!
6.12.2016 | BaruFleur
 
Kytky jsou nádherné, všichni je obdivovali. Pokud budu mít další příležitost něco takového darovat, určitě se sem ráda vrátím. Děkuji :-)!
3.12.2016 | DenisaBed
 
nádherná vánoční ozdoba:-)
2.12.2016 | irma.srpova
 
Věnec je naprosto parádní, opravdu krásná práce!
1.12.2016 | Johanaes
 
Nadherne! Vse probehlo na 100 %!!
30.11.2016 | vanesile
 
  
Krásný a bohatý věnec. Ráda se k vám vracím. Děkuji a doporučuji.
29.11.2016 | softka
 
Krásné! děkuji.
29.11.2016 | Jarmila2311
 
Nádherná kytice...děkuji.
27.11.2016 | eklektus
 
Nádhera......krásná a precizní práce.Naprostá spokojenost a radost.Obchůdek 100% doporučuji.Děkuji za dáreček.:-)
27.11.2016 | Cassie74
 
Věneček je nádherný, navíc připraven na přání během pár hodin. Je mi ctí být Vaší zákaznicí. Jarka
25.11.2016 | Jarmila.Č.
vše v pořádku, doporučuji

24.11.2016 | čudlinka

  
děkuji krásné zboží a velká spokojenost děkuji za dárek
24.11.2016 | valentova
 
Všechno v pořádku, děkuji a doporučuji :-)
24.11.2016 | kvapcak
 
Pošta sice krabici poničila, ale uvnitř byla zcela nepoškozená dobře zabalená kytička, takže jsem ráda, že jsem nemusela vracet :-) Krásná práce, vypadá přesně jako na obrázku - děkuji :-)
23.11.2016 | Happyidea
 
Velmi působivé a kvalitně provedené dekorace, které vydrží. Navíc za rozumnou cenu, takže si je může dovolit pořídit každý a potěšit tak sebe i své blízké. Určitě doporučuji.
23.11.2016 | katuska76
 
Děkuji za krásný věnec. Udělal mi velkou radost. Hezký den. Petra
23.11.2016 | petazam
 
krásné zboží, holky jsou moc šikovný.děkuji.
22.11.2016 | misaem
 
Moc pěkný věnec.
21.11.2016 | Trippy
 
vše super, zase se určitě vrátím.
20.11.2016 | U Pampelišky
 
Velke diky za uzasnou a krasnou kytici :-)
20.11.2016 | Renunka
 
100% doporučuji. Velká vstřícnost, rychlost a v neposlední řadě starost o zákazníka a milá komunikace. Co se týče kytice, byla mi udělaná na přání a je překrásná. Paní má zlaté ruce, úžasné nápady, zkrátka je to umělkyně. Určitě zde zase brzo nakoupím.
17.11.2016 | jh480
 
Vynikající komunikace!
16.11.2016 | Carolinne
 
Fantastická spolupráce!
16.11.2016 | Carolinne
 
maximální spokojenost, moc krásné zboží, není potřeba nic jiného dodávat :-)
15.11.2016 | casabmysh
 
Ok.
15.11.2016 | SalomeH
 
Hodnotím velmi kladně a děkuji za ochotu i krásný věnec, který je ve skutečnosti ještě hezčí než na obrázku. Doporučuji:)
11.11.2016 | zuuuub
 
Zboží nádherné :-), vše naprosto o.k :-). Ještě jednou moc děkuji a všem opravdu vřele doporučuji :-)
10.11.2016 | nellynka
 
Krásný věnec mile potěšil všem doporučuji
10.11.2016 | ivet2608
 
Rychlé dodání a moc hezký věnec. Děkuji.
9.11.2016 | karax
 
Nemám slov, dokonalý, nádherný! Jsem nadšená! Děkuji za rychlost. Míša
9.11.2016 | cheroke_e

 

1.11.2016

Máte úžasné výrobky a vždy dovedete potěšit a maximálně vyjít vstříc. Velké díky, že svými výrobky děláte radost.

 

Marie Sojková

Děkujeme milé a stálé zákaznici. Kouzelné kytičky

 

 

 

 

 
Opětovný nákup a naprostá spokojenost, dobře zabalené. Kurýra kvituji :-). Prostě jedním slovem NÁDHERA. Moc ráda doporučuji a děkuji za legrační dáreček.
25.10.2016 | Nilca
 
Obchodování se sanvitalkou je esence čirého potěšení. O zboží nemluvě.
21.10.2016 | Helena Timanová
 
Naprostá spokojenost :o)
19.10.2016 | neliska3
 
Děkuji a moc moc doporučuji.
18.10.2016 | Mizik
 
hezký věnec,ostatní v pořádku - vše ok
18.10.2016 | borovkova
 
Všechny 3 výrobky jsou nádherné. Děkuji moc i za malý dáreček navíc. Přeji krásný podzim. Andrea.
18.10.2016 | andreaw
 
Pěkná práce, krásný věneček
14.10.2016 | Evelyna16
 
Krásné zářivé dekorace, jsem moc spokojená,děkuji za krásné podzimní skřítky jako dáreček
14.10.2016 | Evelyna16
 
Luxusní práce!!!
14.10.2016 | 776011767
 
super obchůdek, všem doporučuji
13.10.2016 | kecka45
 
Jsem nadšená, děkuji :o)
9.10.2016 | hanawalw
 
S věmcem i prodejcem jsem byla velice spokojená. Věnec je ještě hezčí, než na obrázku. Byl pěkně zabalen, aby se někde nepoškodil a uvnitř byl i malý dáreček. Prodejci moc děkuji..:)
9.10.2016 | Martinaq123
 
Velká spokojenost jako vždy, nádherná práce
8.10.2016 | ivanaseiserova
 
Dobrý den,bohužel balíček přišel značně poškozen.pošta mi ho ani nedoručila a dnes mi řekli,že mám přijít na poštu podepsat formulář k vrácení balíčku.Moc mě to mrzí. Tak mám nápad-moji kamarádi bydlí v Loděnicích a pojedou sem ke mě.mohli by mi podzimní cůpek u Vás na |Chnyňavě vyzvednout? Pokud by Jste mi poskytla adresu. Smutná I.Křížová Liškov
6.10.2016 | Iva 84
 
krásná dekorace
5.10.2016 | Markšperk
 
Naprosto úžasná dekorace, milý dáreček, supr balení.Veké díky.
5.10.2016 | arago
 
Dekuji za nadherny venec. Udelal velkou radost. Jste sikulky :-)
4.10.2016 | Renunka
 
nadherna tvorba! kvalitni, spoluprace na jednicku. moc dekuji a doporucuji :)
2.10.2016 | Petrathe.id
 
Rychlost dodání a kvalita výrobku na 1*.
30.9.2016 | janeff85
 
Věnec dorazil, je opravdu krasavec a už nám zdobí dveře. Moc děkuji a všem DOPORUČUJI
29.9.2016 | dana.hakimova
Moc děkuji za úžasný podzimní košíček. Dorazil v pořádku a je fakt super :o) Přeji mnoho spokojených zákazníků, jako jsem já.
15.9.2016 | Marcela 85
  
Opět naprostá spokojenost. Krásné, voňavé, dokonalé.
14.9.2016 | ivn
 
nádhera- moc děkuju
13.9.2016 | katak78
 
Věneček je krásný, jsem spokojena a vřele doporučuji :-)
12.9.2016 | Nony
 
Krásné zboží, děkuji za obchod :)
10.9.2016 | krikri22
 
moc hezká podzimní dekorace
7.9.2016 | PeRu1
 
Děkuji....tak krásný věnec jsem nikdy neměla. Určitě není poslední, který si u Vás objednávám. :-)
3.9.2016 | monim
 
Moc jsem se na kytky těšila a nezklamaly. Moc se mi líbí. Děkuji za milý dáreček.
2.9.2016 | Hsluníčko
 
Luxusní
2.9.2016 | Kyzlab
 
Všechny dekorace stejně překrásné jako v nabídce!
1.9.2016 | Janidl
 
Velká spokojenost.
31.8.2016 | poborov
 
100%spokojenost.doporučuji a děkuji!
30.8.2016 | zatyna
 
Krásná kytice, jsme z ní nadšená, určitě znova nakoupím :-)....
26.8.2016 | Krhutová
 
moc děkuji za krásný věnec
24.8.2016 | trnkovam
 
Perfektní servis, rychlost, ochota. Zboží dobře a pečlivě zabalené (křehké). Mohu jen doporučit!
23.8.2016 | Petka88
 
Krásné kousky a rychlé dodání :)
17.8.2016 | valivali
 
Děkuji za krásný věnec. Všem ostatním doporučuji. V.
14.8.2016 | Vendul7
 
Kytice dnes přišla a je nádherná. Skvělá práce a bleskové dodání. Děkuji, doporučuji a ráda zde znovu nakoupím.
 
Kytice dnes přišla a je nádherná. Skvělá práce a bleskové dodání. Děkuji, doporučuji a ráda zde znovu nakoupím.
10.8.2016 | jh480
 
Jedním slovem krása. Určitě se vrátím.
4.8.2016 | Rita Levinská
 
Krásný a nádherně voňavý věnec po levanduli. Na dveřích vypadá úžasně.
2.8.2016 | Renabena
 
senzace
27.7.2016 | U jedovaté byliny
 
Velká spokojenost s nákupem. Doporučuji.
26.7.2016 | Míla Dobrá Víla
 
děkujeme!
25.7.2016 | lojza12
 
Moc dekuji,jsem naprosto spokojena!
21.7.2016 | Peťule_nek
 
Boží, nádherně propracované, už mi to zdobí domeček, opravdu krása a maximálně doporučuji! Děkuji moc.
21.7.2016 | lennikcz
2ks
Velká spokojenost.
18.7.2016 | olouska
 
Opět naprostá spokojenost a nadšení z nádherného voňavého balíčku. Moc děkuji!
13.7.2016 | ivn
 
Nádherné
13.7.2016 | Natec
 
Velmi povedený proutěný košíček, co ukrývá opravdu krásně rozkvetlé tajemství. Děkuji i za vážku, která přiletěla. -:) Velikánská spokojenost, důvod se vrátit.
12.7.2016 | Clusoe
 
Nádherný, voňavý věneček
11.7.2016 | Natec
 
krásnémkytice,všechno bez problémů
9.7.2016 | Lojzička
 
Překrásná kytice, jako dárek udělala obrovskou radost-a milý dárek také. Paní mi vyšla vstříc i v expresním dodání, moc, moc děkuji za ochotu a doporučuji všem.
8.7.2016 | kvašule
 
Dobrý den, zpětně ještě jednou moc děkuji za krásný věnec, na dveřích vypadá báječně :-) K.
7.7.2016 | shanyl
 
Koupila jsem již tři věnce, jsou naprosto nádherné, skutečně přírodní, voňavé, komunikace je rychlá, vše klape, velice doporučuji!!!
23.6.2016 | martinah
 
vše v pořádku
21.6.2016 | Dárkové zboží
 
Moc pěkné zboží, moc děkuji, Agáta
20.6.2016 | dianne999
 
Děkuji za krásné zboží. Přeji hezké léto. Petra
17.6.2016 | petazam
 
Srdíčko je nádherné, ještě krásnější, než na fotce a tak úžasně vodní... Až mi bylo líto, že bude vyset venku. Už se nemůžu počkat podzimu, na další dekoraci :-D Děkuji!

6.6.2016 | barborka15

  
Naprosta spokojenost.Dekuji moc
4.6.2016 | Petruska1989
 
Krásné zboží, velmi děkuji za brzké zaslání, jsem spokojena.
3.6.2016 | Malevil6
 
Moc děkuji a doporučuji!
3.6.2016 | 44vlnoja
 
Velká spokojenost. DOPORUČUJI.
1.6.2016 | banalita
 
Naprostá spokojenost. Věnec je nádherný. Skvělá komunikace a úžasná rychlost dodání. Mohu jen doporučit.
1.6.2016 | Renakle
 
Velmi rychlé vyřízení objednávky,perfektní komunikace, krásné provedení, velká spokojenost.
30.5.2016 | Konderlová
 
Parádní.
20.5.2016 | Machacek-sochy
 
Krásně se to podařilo.
20.5.2016 | Machacek-sochy
 
Nádherná práce. Kytičky jsou okouzlující a krásně voní. Děkuji. Petra
10.5.2016 | petazam
 
nádhera - spokojenost jako vždy :)
3.5.2016 | Markšperk
 
Krásné zboží a milá komunikace. Moc děkuji a doporučuji i ostatním..
28.4.2016 | zlevule
 
Moc děkuji a doporučuji!
21.4.2016 | 44vlnoja
 
Děkuji!
21.4.2016 | 44vlnoja
 
krasne
20.4.2016 | spalik
 
Věneček už nám zdobí dveře a sklízí úspěchy. Děkuji za rychlé dodání!
18.4.2016 | IvaNezbedova
 
nádhera
14.4.2016 | Markšperk
 
Moc děkuji za věneček, je nádherný a už zdobí naše dveře.
14.4.2016 | hanka29
 
Dekuju a doporucuji!
8.4.2016 | 44vlnoja
 
Krásná vánoční nálada :-)
24.3.2016 | eva1812

odnotenie od Suelin20 - 5,8,2016i

Hodnotenie výrobkov: Veľmi spokojný

  •  
  •  
  •  
  •  

Hodnotenie predajcu: Veľmi spokojný

 

Levanduľa prišla v poriadku a je krásne voňavá :) Už sa teším, ako si ju naaranžujem.

Veľmi príjemný obchodík, milá a ochotná predávajúca. Ďakujem.

Napíšte vyjadrenie k hodnoteniu:
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.